Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2011 12:10 - Как да спечелим финансиране? част 3
Автор: nellysong Категория: Музика   
Прочетен: 2109 Коментари: 0 Гласове:
0



продължение....

5. Съберете си материалите

Всеки процес по кандидатстване с проект за финансиране на музикални дейности е различен и все пак има няколко неща, които се изискват често от всички. Следващите 3 стъпки дават подробности за всяко нещо поодтелно. Дори да нямате нужда от някое от изброените по-долу изисквания, съветваме ви все пак да ги погледнете и подготвите материали по тях, защото те ще ви услеснят при всеки процес по кандидатстване за пари. Следвайки няколкото стъпки по-долу, ще можете да се справите с всеки процес по кандидатстване и най-важното - няма да пропуснете нищо. В случая детайла е от изключително значение!

6. Подробно описание

Повечето институции изискват ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ на проекта ви. Описанието трябва да покаже какво искате да постигнете и защо институцията трябва да финансира проекта ви. Уверете се, че описанието ви е подробно, но не го правете разводнено и не се оплитайте да обяснявате неща, от които няма нужда. Институцията, която ще разглежда проекта ви, ще разгледа още много проекти като вашия, може да са стотици дори. Ако сте предоставили повече от необходимата информация, ще ви игнорират.

7. Реалистично разпределете времето си

Трябва да си направите планиране на времето за работа по проекта, така че да го завършите в срокове. Най-много грешки се допускат тогава, когато вършите всичко в последния момент. Важно е да знаете (проверите), че има фондове, които финансират само НОВИ проекти. Това означава, че проектът ви не трябва да е стартирал реализацията си към момента на кандидатстване за финансиране. Уверете се, че сроковете на проекта ви съвпадат с критериите на институцията и също така е реално те да бъдат спазени! Помнете, че след като спечелите проекта, ще подписвате договор с финансиращата ви организация (фирма).  Ако в договора между вас и финансиращата страна има несъответствия, то вие няма да бъдете финансирани или може да ви накарат в последствие да връщате пари.

....следва продължение...

www.classicalteam.com



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nellysong
Категория: Музика
Прочетен: 168446
Постинги: 57
Коментари: 38
Гласове: 77
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930